© Tortum Medya 2020

ÖLÜM YOLU CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

ÖLÜM YOLU CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR...

Tortum Oltu Yolu Aksu mevkii 'de haftada en az 2 kişi trafik kazasından hayatını kaybediyor. 15Km mesafede 1300 rakımdan 2190 rakıma ulaşan yolda hiç bir kaçış rampasının olmaması ve yolun viraj eğimlerinin banketlere doğru olması nedeniyle özellikle ağır tonajlı araçlar için ölümlü kazalar kaçınılmaz oluyor.

Haftada en az 2 kişinin can verdiği bu ölüm yolu için yetkililerin bir an önce gerekli adımları atılması gerekiyor. 4 gün önce aynı yerde meydana gelen kazada tır sürücüsü hayatını kaybetmişti. Bugünde aynı yerde hurda toplamak için yol kenarında çalışan Burhan Karanlıkbulut (29) yine fren sorunu yaşayan Göle beton firmasına ait 73 AAB 29 plakalı Doğukan Işık (25) yönetimindeki beton pompasının çarpması sonucu hayatını kaybetti.Aynı kazada ağır yaralanan şoför Doğukan Işık (25) 112 ekipleri tarafından Tortum devlet hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Son 5 yıl içerisinde bu yolda en az 50 kişi hayatını kaybetti. Anaların yüreği yandı. Çocuklar babasız babalar evlatsız kaldı. konu ile ilgili yetkili kurumların bir an önce gerekli fizibilite çalışmasını yaparak, aksiyon alması gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER