© Tortum Medya 2020

Yine YİĞİDER Yine BAŞARI Kaledibi, Bahçeli ve Söğütlü Mahallesi Doğalgaza kavuşuyor.

Tortum Belediye Başkanı Muammer YİĞİDER’in yoğun talepleri doğrultusunda Tortum İlçe merkezine verilen taşımalı doğalgaz sistemi iptal edilerek, Oltu ve Narman üzerinden boru hattı ile Tortum’a ulaştırılmıştı.Şimdi ise Tortum Belediye Başkanı Muammer YİĞİDER’in yapmış olduğu görüşmeler ve harcadığı yoğun mesai sonucunda Palen doğalgaz tarafından, Tortum İlçesi, Kaledibi, Bahçeli, ve Söğütlü Mahallesine doğalgaz verilmesi 2024 yatırım programına alındı.

Konu ilgili açıklama yapan Başkan YİĞİDER “ İlçemize Doğalgazı ilk olarak taşımalı bir şekilde getirmiştik. Sonrasında yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda ilçemizi taşımalı sistemden çıkarıp, Oltu ve Narman üzerinden ilçemize doğalgazı boru sistemi ile getirdik. Bu fırsattan hemşerilerimiz yararlansın diye ilk olarak boru hattının geçtiği güzergah üzerinde olan mahallelerimize doğalgaz verilmesi için ilgili kurumlarla sürekli görüşmeler sağladık.

Yapmış olduğumuz yoğun görüşmeler neticesinde Kaledibi, Bahçeli ve Söğütlü mahallemiz ayrıca; Tortum ilçe merkezimizde 2.etapa alınan projeler onaylanarak yatırım programına alındı. Mahallelerimize hayırlı olsun. Yine doğalgaz boru hattı geçen mahallelerimize ve Şenyurt, Pehlivanlı, Bağbaşı,Serdarlı ve bu mahallelerin çevresindeki mahallelerimizedoğalgaz verilmesi konusunda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SEKMEN ile birlikte, ilgili kurumlarla görüşmelerimiz devam etmekte, inşallah en kısa süre içerisinde bu projelerimiz de işleme alınacaktır.” İfadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER