© Tortum Medya 2020

Tortum Ligi Sona erdi.

Tortum Kaymakamlığı ve Tortum Belediyesi tarafından organize edilen ve Yaklaşık bir buçuk ay süren Tortum Ligi futbol turnuvası sona erdi

 

Final maçı öncesi Alsancakspor ile Alapınarspor arasında 3'üncülük maçı oynandı. Normal süre beraberlikle bitince penaltılarda Alsancakspor öne geçti ve 3'üncü oldu. Sonrasında Pehlivanlıspor - Uzunkavakspor final maçı başladı. Nefes kesen mücadeleyi Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Kurum amirleri ve tesisi dolduran vatandaşlar yoğun ilgiyle takip etti. Pehlivanlı1spor'un 1-0 üstünlüğüyle biten ilk yarı sonrası,final maçında ikinci yarıda goller peşpeşe gelerek Pehlivanlıspor 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı. 

 

Maç sonrası Kupa, Madalya ve hediye töreni düzenlendi. Tortum Liginin Şampiyonu Pehlivanlı1spor 2'ncisi Uzunkavakspor 3'üncüsü Alsancakspor ve ligin en centilmen takımı Kırmalıspor'a kupaları ve madalyaları verildi.

Törende konuşma yapan Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider " Lige katılan tüm takımlara teşekkür ederek, birlik, beraberlik tanışma ve kaynaşma için Tortum Kaymakamlığımız ile birlikte bu organizasyonu düzenledik. Çocuklarımız ve gençlerimiz için Belediyemiz bünyesine kattığımız Tortum Belediyesi spor tesisimizde ve Yapımı tamamlanan Tortum İlçe Stadımızda inşallah daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Şampiyon olan Pehlivanlı1spor takımımızı, ikinci olan Uzunkavakspor takımımızı,üçüncü olan Alsancakspor takımımızı, ligin en centilmen takımı seçilen Kırmalıspor takımımızı tebrik ediyorum. Turnuvada emeği geçen Turnuva komitemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram ise " Turnuvamızın şampiyonu Pehlivanlı1spor'u Turnuva 2'ncimiz Uzunkavakspor'u Turnuva 3'üncümiz Alsancakspor takımımızı, ve ligin en centilmen takımı seçilen Kırmalıspor takımımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın güzel bir şekilde devam etmesinde büyük emek harcayan Metin Beyşer hocamıza ve Turnuva Komitemize teşekkür ediyorum. Çok şükür sakatlıksız sorunsuz bir şekilde turnuvamızın sonuna geldik. İnşallah yeni ilçe Stadımızda da daha güzel organizasyonlara birlikte imza atacağız ifadelerine yer verdi. 

Tören , Sporculara ve Turnuva Komitesine verilen hediyelerin ardından sona erdi. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER